І було свято...давно без кумирів.
З параду тюльпанів, гілочок мімоз.
В день цей для Жінки нема командирів..
Приходить Весна...зникає мороз.
Тут байдуже роки-важливо, що Жінка!
Не примхами моди в цей день ти живеш.
Так, доля буває в житті дуже гірка
Та в Бога ти завжди захист знайдеш!
Сьогодні день Жінки-йдіть геть депутати!
Не вмієте ви шанувати Красу!
Ви впали на самеє дно..нижче «вати».
Сидіть на Мальдівах..ковиряйтесь в носу.
А гідні Мужчини дарують дарунки!
Кохають Жінок...вступають у брак.
Бо коли Чоловік цурається Жінки
То кажуть в народі-«Не хлоп, а мудак»!