Для когось життя - це кекс
Із родзинками або з шоколадом.
Для когось життя - це сенс,
Аби пізнати поняття "кохання".
Для когось життя - це цукерка
Зі смачною начинкою та в кокосі.
Для когось життя - це люстерко,
В якому видно заплутане волосся.
Для когось життя - це сон:
Різнобарвний, насичений, екзотичний.
Для когось життя - це полон:
Тяжкий, тривалий, готичний.
Але для когось життя - це хвороба,
Яку прогнозують купа симптомів,
І її лікування тисячна спроба
Лише викликає ще більше фантомів.
Ти борешся з нею, прагнучи злому,
Висновок інший - ламаєшся ти.
Ця боротьба викликає лиш втому,
Підсумок я́сний - тобі не втекти.