Останній свій танок, ти танцювала,
Коли?
І я не пам’ятаю, ти про це не знала,
Як би я, хотів це змінить,
Щоб вічною була ця мить.
Щоб ми з тобою танцювали,
Як в перший і останній раз,
І я тебе не відпустив би,
Танцювали б ми весь час,
І зимою, осінню і літом,
І сміялись би, над цілим світом,
Я любов свою зберіг, вона зі мною,
Я люблю тебе кохана, я з тобою.
На останній танець, запросити хочу я тебе,
Я жду, прийди до мене,
Невже, не відпустить він,
Тебе хоче бачити і син.
Виключу я світло, і акустику включу,
І уявлю, з тобою ми,
Ти так прекрасна, як завжди,
Ти лиш моя,
І лиш тільки сина скаже – мама,
Ти лиш моя рідненька, сама сама.
І затанцюємо ми в трьох,
І як душа болітиме, знає тільки Бог,
Це ж радісно, ти знову з нами,
А сльози із очей біжать, якось самі.
ID:
782319
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 15.03.2018 10:09:45
© дата внесення змiн: 15.03.2018 10:09:45
автор: hash
Вкажіть причину вашої скарги
|