Щастя насправді поруч,
Лиш варто навкруги озирнутись,
Подивися від себе ліворуч,
Як можливо не посміхнутись.
Ти живий і з тобою рідні,
Не залишать тебе в біді,
Навіть коли наступлять злидні,
Ти залишишся в своєму гнізді.
Щастя біля тебе гуляє,
Ти часто цього не помічаєш ,
Подивися праворуч від себе,
Ти друзів знову зустрічаєш.
Коли без настрою сидиш,
Лиш варто другу написати,
Як вмить забудеш про те,
що змушувало тебе сумувати.
Щастя воно завжди було, є і буде,
Коли прості речі навчимось цінувати,
Все лихе необхідно забути,
Щоб щастя по новому розпізнати.