Присвята до Дня міста Дубровиця
Є в світі місць багато серцю дорогих,
Дубровице, Дубровице і ти одне із них.
Я все полишаю, до тебе поспішаю
На свято Перлини полісського краю.
Із глибини віків, із висоти років
Гольшанська нас благославляє.
Любов'ю громадян, руками трударів
Дубровиця моя розквітає.
Під життєдайним сонце
Найкраще в світі місто,
Ти рідній Україні із бурштину намисто.
Дубровице, Дубровице, тебе я вітаю!
Дубровице, Дубровице, тебе я кохаю!
* є варіант авторської пісні