Настане час, прийде весна
У білому убранні
В садочку квіткою чека
Освідчення в кохані
І теплий день, і ясна ніч
Квітучій нареченій
Вінець закоханих сердець
Заплетуть нескінченний
Під тим вінцем, у тім саду
У тій хвилині милій
Чумацькій шлях ввійде в сльозу
Посвідченій дівчині
І буде тішити краса
Ліси, гори, долини
І ніжна пісня залуна
В хатах по Україні
Та, білий цвіт впаде, впаде
В любові без вагання,
Пособі залишив про те
Од вічний плід еднання