Прикарпаття чарівне, красиве,
Ти мій край дорогий над усе.
В тебе все, що росте, все вродливе
Й цілу весну і літо цвіте.
І смереки, як стрункі дівчата,
Біля них явори-парубки.
А про дуби і буки й їх плата
Йдуть легенди по світі й байки.
Річки бистрі й потоки бурхливі
Повноводні лише на весні,
Але живлять Карпати красиві
Й несуть пісні із гір по Дністрі.
А природа, - це диво і казка.
Де б не був я, а бачу й у сні.
Кожний кутик - це радість і ласка,
Подарована Богом Землі.
І не даром курорти всім знані
Розмістились на нашій землі.
Трускавець і мій Моршин кохані
Процвітають в чарівній красі.
Краю мій, юність моя й надія,
Я частинка напевно твоя.
І тому ти у серці не мрія,
Але дійсністю завжди була.