По мозку розгулює думка,
Весна є для всіх кілька речень,
І тільки з смаком поцілунку,
Ці речення геть недоречні,
Зірками щоденні розмови,
Осяють закриті лаштунки,
Душі і твоєї й моєї,
Та тільки з смаком поцілунку,
І холод нічний подарунком,
Розпалить тепло для тих речень,
Та з ніжним смаком поцілунку,
Той плід не такий небезпечний,
Нехай хтось і пише комусь,
Не чистих відносин малюнки,
Я даром від Бога зірвусь,
З правдивим смаком поцілунку.