ПОВІР, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
Час розставить все на свої місця...
І вкаже, життєвий путь куди маєш іти,
Хто з Богом, тому усміхається життя,
Перейде труднощі крізь заметіль зими.
Ніколи, не опускай рук у своїм житті!
Повір ,все буде добре ,лихе все минає!...
Не втрачай ,надію...борись за все на землі,
Не сумуй, ще ясне сонечко тобі засяє .
Кому віддаєш, себе до дна у любові,
Він обпече поранить колючим словом....
Рано, чи пізно, розійдуться ваші долі...
І кожен обeре ,для себе у житті дорогу.
Хто був близький, рідний, стає чужим...
Поріже, до крові руку гострим ножем,
Скажи ''прощай'' і не журись за ним,
Віднайди, сили в собі із новим днем.
Буває, що відкриєш душу незнайомцю...
Він розділить кусочок хліба із тобою,
Віддасть, у біді тобі останього червонця,
Порадить зцілить рани від болю.
М. ЧАЙКІВЧАНКА.