Доброго ранку, сонечко моє,
Я щасливий, що ти у мене є,
Що зігріваєш теплотою своєю,
І скучаєш за моєю.
Просто захотілось написати,
Із сонячним днем, тебе привітати,
Лишній раз, люблю, тобі сказати,
І вертайся скоріше до рідної хати.
Без тебе тут, як у пустелі, пусто,
Неначе в КПЗ я відбуваю строк,
Можливо це мені урок,
Ума набратися
І свого адвоката діждатися.
Ти для мене стала всім,
Хочу, щоб мій дім,
Став тобі твоїм,
Хочу, щоб більш не покидала ти його,
І була завжди біля серця мого.
Кажуть, що розлука розлучає,
Мені жалко того, хто так вважає,
Як на мене, ще більше розпалює вогонь,
Ще більше хочеться торкнутися твоїх долонь,
Зазирнути у кохані твої очі,
Справжні і відкриті, як серце у тебе,
І більше в житті нічого не треба.
ID:
794700
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 07.06.2018 10:22:28
© дата внесення змiн: 07.06.2018 10:22:28
автор: hash
Вкажіть причину вашої скарги
|