Нехай завжди все буде в шоколаді,
Якім завгодно, тільки не Рошен ,
Розкішні будьте і у всім принадні,
Без натяку на слоьзи Мельпомен
Нехай вас пестять тільки ті кохані,
З якими - раз...і на усе життя
І будьте з найбажаніших - бажані,
Вам щастя так пасує до лиця!
Купайтесь у солодкім шоколаді
І усмішку даруйте повсякчас,
Бо в усмішці паняночки всі ладні
Жартуйте, поки небо пестить нас
Хай буде солодко і гіркоти не буде,
Хай буде сонячно від дотику руки, no
Хай шоколадом насолоджуються люди
І більш не буде шоколадної війни!