Цей світ чудес.
Не віриш? Озирнися.
Все навкруги
підтвердить ці слова.
Від своїх справ
ти на хвилину зупинися,
й зумій відчути
радість від життя.
Побач прекрасне
в пасмурну погоду,
і біле світло,
коли поруч тьма.
Життя буває радісне,
й сурове,
однак, де чорна,
там і біла полоса.
І в небі сонце
сяятиме завжди,
і зорі споглядатимуть на нас.
Цей світ чудес,
де кольорові фарби.
Жаль, що художників
так мало серед нас.