«Чим не погонич [Данько>? Меткий, розторопний, веселий...»
(Олесь Гончар, I, 1959, 5)
П о р а д и ді в ч а т а м
5 типів чоловіків, в яких ви НІКОЛИ не повинні закохуватися!
Це ті, хто приносить у ваше життя більше гіркоти, ніж щастя!
Ніколи не закохуйтеся в таких хлопців: ревнивий, бездушний,
мачо, який думає, що він цар світу!, / передає Ukr.Media./
Ось вам-« НАРЦИС»- Улюбленець коханок…
Полонитель дам,дівочий ловелас…
Зальотник,баламут,спокусник.
Смазливий красень,в профіль і в анфас…
Холоднокровний,любить,коли хвалять,
І "ковдру тягне" лиш на себе і завжди,
Бракує чуйності й душевності у нього…
Від того хлопа просто…швидко відійди.
Ось «ЕГОЇСТ»- він робить,що захоче,
І королем вважає сам себе.
Жіноче серце від зневаги аж тріпоче
Він думає про себе,що –«цебе»…
Не піклуватиметься зОвсім він про вас,
Бо в його серці вогничок загас…
А ось –«РЕВНИВЕЦЬ»… все тримає на контролі,
Перевіряє кожен крок і ваші в житті ролі…
Він дорікатиме і буде слідкувати,
Життя з такими назову я : «існувати»
Про себе думають вони «Я-всемогутній».
Та поруч із таким ,що буде путнє???
А ось- «БЕЗДУШНІ»,що вдягають маску,
І на початку- вам покажуть навіть ласку…
У їхніх планах ви- останнє місце…
Та, а насправді-крижане в них тільце…
Ці виправдовують самі себе словами,
Що справ багато,ніколи їм з вами…
І можуть слухавку навмисненько не брати.
Таких зі своїх друзів-виключати!!!
Ось «НЕГАТИВНІ І ЗНЕВАЖЛИВІ» особи.
Вони такі від самої утроби…
Висміюють зневажливо жінок,
Токсичні й злі й принижують щокрок.
Псувати настрій мають за мету,
І можуть наробити репетУ…
А хороших красенів в країні в нас немало!!!
Тікай же від всіх тих,що перерахувала...
06.07.2018р.