Рушник вишиваний, червона калина,
де слава козацька дзвенить у піснях...
Ти крила не згорнеш, ти сильна, єдина,
ти небо й колосся тримаєш в руках...
Цвітуть чорнобривці, біленька хатина,
дівчата в віночках співають пісень.
Ти крила не згорнеш, ти вільна країна,
ти з сонцем ранковим зустрінеш свій день.
З молитви почне його кожна родина,
де хрестиком вишита доля дітей...
Ти крила не згорнеш, бо ти Україна,
зітри гіркі сльози із чорних очей...
Автор Лариса Мандзюк. м. Львів.