Живемо немов в пеклі,
що строїли віками.
І кожен день згораєм
в смертельному вогні.
Надію втратили,
і віри вже немає.
Навіть любов
за гроші продаєм.
Брехати – стиль життя.
Байдужість – тренд сезону.
Куди поділись
щирість й доброта?
Свобода – це життя,
і наш найбільший ворог.
За неї вже давно
у світі йде війна.
Гординя, заздрість,
хитрість і підступність.
Цей буревій гріхів
усіх нас захопив.
Наш порятунок –
це заглянути у душу.
Та океан страхів
усіх нас потопив.