Привіт матусю! Пишу тобі з далекого краю.
У нас тут тепло, сонце світить.
Ми зараз з хлопцями відпочиваємо,
Матусю ти не плач, у нас тут не стріляють.
У нас все добре, всі живі, здорові.
Ми всі одіті, ситі та спимо в ліжках.
Все добре мамо, знай все добре,
В новинах брешуть все, та ти і не дивись
А моє серце, аж розривається від болю,
Бо все, що матері писав, брихня!
Но правди їй сказати я не можу,
Не можу їй сказати, про вчорашній бій.