* * *
Я так тебе кохав,
Я так тебе чекав,
А ти все розквітала ніби квітка.
Роса на пелюстках,
Сльозинка на очах,
У синє небо закохана лебідка.
Згадати б не забути,
Все, що було, збагнути,
З минулого в майбутнє перейти.
А в небі ніби в морі ,
Нам усміхались зорі,
Навіки нам любов цю зберегти.
Хоч осінь не весна,
Нехай цвіте вона,
Не пелюстки, листки вже опадуть.
Та я тебе кохаю,
Як і колись чекаю,
Під вишнею у нашому саду.
29.08.2005 (Михайло Чир)