Якби поетів чули та ще й правителі. На жаль далі словесних обіцянок вони нічого не роблять, більш того - все у них по результату практичної діяльности навпаки виходить.
І ніякі СОС на них не діють, на жаль. Я в такому ж положенні зі своїми призивами. В Росії взагалі виключили з перечня професій - професію Письменник. Вона владі лише головна біль, а то щоб іще їх друкувати? АБО ЩЕ Й ПЕНСІЮ ПЛАТИТИ? ЗАСЬ Не діждуться. В газету, на ТВ з такими крамольними думками не пустять. Нічого приручених людей баламутити. Задумано Світовими верхами зовсім інші цілі... страшно й говорити які. Та проте наше покоління відповідальне, то і не можемо мовчати. На жаль наші вірші - ГЛАС У ПУСТИНІ... І лише як опора СВІТЛИМ СИЛАМ ПЛАНЕТИ, на яких тримається цивілізація в мирі поки що, це і є наша пріорітетна ціль. Тому Валентино - ДІЄМО ДАЛІ! ОСЬ ЦЕ НАША ЖЕРТВА І МЕТА.