Хтось розлився душею
У хмільному вині…
Він по нитці Тесея
Вибирався з війни
Ось заплющені очі,
Щось шукають в вісні.
Може так він крізь ночі,
Вибирався з війни.
Десь там зойкнуло серце,
І затих глухий стук.
Не спітніло люстерце…
Фото вирване з рук.
Хочуть також радіти
В лабіринтах Руїни,
Ті, без нації діти,
Десь в кутку України.
Вже війна обпалила,
Кожне серце живе…
Влада краде щосили,
Тиця в люстро криве.
Горе час зупинило,
Радість миттю летить.
Вже брехня надоїла…
Суки, краще мовчіть.