Скажіть бо,люди,Вам хотілось би повірить в чудо,
Що,тут,на цій Землі,родився наш Ісус Христос!
Посланник Миру із Небес,
Любові та спасіння нашого.
Ми все це чули і не раз із розповідей та письма Святого.
Але повірити у те,що запросто могли спастись,
Що жити могли б вічно - ніяк не можемо сприйняти розумом своїм,
Усе яство наше опирається на здоровий глузд і ще на щось,
Шо досі нам ще невідоме.
А я скажу,що був Христос,
Він є і буде жити вічно!
Він є лиш та єдина іскорка в життя,
Що буде битись в серці кожного із нас,
Для тих,хто твердо вірить і ніколи не сумнівався,
Що існує те невидиме зерно,повітря і душа,
Що так казав нам Бог,
І так казати буде вічно...!