Ірина Вовк. Згадаємо Віру, Надію, Любов та матір їхню - Софію
Сьогодні, в цей чудовий осінній сонячний день - останній день вересня - вітаю усіх жінок і дівчат, хто з народження наречений Вірою, Надією, Любою та Софією з іменинами. Сонця Вам, дорогі - в душі і в серці. А жінкам-поетесам ще бажаю сонячних промінних поезій, аби черпали свою наснагу з щедроти невичерпної Матінки-Природи, а мудрість - з висоти Небес! На многая літа...
На сайті Клубу Поезії вже видрукуваний мною вірш-присвята "ТРИ ДИВНІ ДІВИЦІ", отож посилаю усіх цікавих на авторські сторінки СІРОМАНКИ:
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=752994