Коли бурлить суворо вітер,
А дощ вривається в вікно.
Найбільш усього у цім світі
Відчути хочу я Тепло...
.
Тепло любові чи поваги,
Чи навіть пари ніжних слів,
Тепло від чаю чи від кави,
Чи від тремтячих дотиків...
.
Обійми стануть моїм Раєм,
Де я забуду, що було.
Не треба слів. Я так все знаю.
В душі давно все загуло.
.
Коли над нами сірі хмари,
А холод слів ще додає...
Нема тепла у тої пари,
Де хтось із двох не віддає...
.
Коли стихає зимний вітер,
А сонце проситься в вікно.
Ти знаєш, що є цінне в світі?
Бо я ціную лиш Тепло...