Машиніст залізничного потяга
Може як пасажирським
Так і з товарним складом
Вагонів керувати.
І завжди повинен
Вантажі і пасажирів
Вчасно до місця
Призначення доставляти.
Як приміським так і
Міжміським рейсом
Машиніст залізничного потяга
Може курсувати.
А керувати транспортом
Йому завжди повинен
Помічник допомагати.
Машиніст міжміського поїзда
Уночі працює.
Бо дуже далекими
Міжміськими рейсами
Він разом з пасажирами
Цікаво мандрує.
А машиніст вантажного потяга
Великі вантажі доставляє.
Тому він дуже часто
На різних великих
Підприємствах буває.