Знайди себе, роби те, що ти любиш!
Не слухай тих, хто ніби знає все.
Бо не помітиш та й себе загубиш,
А щастя це тобі не принесе.
Здивуй усіх своєю прямотою.
Не бійся осуду чужого, чужих слів.
Ти думай серцем, а не головою.
Побачиш, зробиш все чого хотів.
Нехай радіє серце і душа.
Нехай твоя усмішка усіх гріє.
Не забувай, в тебе одне життя.
Воно прекрасне, коли маєш мрію!