* *
Ніби й весна. Вітер холодний,
А я на літо все голодний,
Душа аж проситься тепла.
Воно , мабуть, ще там далеко,
Звідкіль ще прилетять лелеки,
Щоб ти красою розцвіла
Моя земля. Мій рідний краю,
Бо в світі кращого немає
Ніж наша славна Україна.
Де квіти в коси заквітчана,
Мов до вінця калина вбрана,
Ти неповторна і єдина.
Тебе не можна не любити,
Тебе одну благословити,
Весь вік молитися за тебе.
Навіки волю, щоб здобула
Й на всі часи щаслива була
Веселкою під мирним небом.
Ще в нашім краї буде літо,
Нам лиш би весну пережити,
Тепло ще вітер принесе.
Ще в небі сонце усміхнеться,
Добро з бідою розминеться,
Щоб не забути нам про це.
4.03.2015(Михайло Чир)