Ти - нейтральних подій інерція.
Світ без тебе не спинить рух.
І емоцій твоїх проекція
в простір - часу не змінить дух.
Про значущість плекай оманливо
тих ілюзій звабливий тон,
день фарбуй ним усе ж ощадливо,
бо насправді ти - снам лиш фон.
Хтось наснив твою тут присутність,
ниткам нервів дав контур слів,
щоб будив світу дотик чуйність,
щоб в емоціях ти горів.
Щоб нейтральним подіям смаку
надавав кожним пульсом мрій.
Щоб знаходив поживність злаку
серед прісності будніх дій.
Ти - нейтральних подій інерція....
Світ без тебе не змінить путь.
Та емоцій твоїх проекція
простір живить, центрує суть.