Я вимила себе, вимила посуд,
випила кави, зробила десерт,
відкрила книгу, придумала плани:
що робитиму влітку, що зроблю тепер.
Подивилась на квіти, подивилась на стелю...
Як гарно, вписались вони в інтер’єр!
Полюбила себе, полюбила оселю,
що тимчасово мешкаєм в ній.
Я мислю тверезо, тверезо сприймаю,
стараюсь, хоч трішки цінити момент.
За близькими і друзями рідше скучаю,
вириваю з життя непотрібний фрагмент.
Про подорож мрію, чекаю і хочу,
і знаю, невдовзі це втілю в життя!
Мій вірш - це тільки міні скорочення,
клаптик того, про що думаю я
2018