Опалення - це послуга така,
Яку в холодну пору року
Нам комунальні підприємства
Завжди надають.
Для того, щоб усюди
В людей було тепло.
Але за це з усіх людей
Вони великі суми беруть.
А за опалення в нас ціни
Із року в рік лише ростуть.
Тому й борги лише зростають
Й від нас ніяк не відпадуть.
І у нас останнім часом
Ця послуга не якісна буває.
Оскільки у холодну пору року
Десь поруч з домом
Теплотраса прориває.
Або в котельній
Для подачі тепла
Газу немає.