Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Бойчук Роман: ТИ - МОЄ ВСЕ… (романс) . (Сл. і виконання - Романа Бойчука, муз. - Романа Вишневського) - ВІРШ
ТИ - МОЄ ВСЕ… (романс) . (Сл. і виконання - Романа Бойчука, муз. - Романа Вишневського)
1.
Я зрозумів,
Без тебе життя нема.
В пошуках слів,
Фото твоє тримав
В лівій руці –
Серцебиттям писав
Пісню тобі…
Свою пісню писав:
Приспів:
Ти – моє все!
Знай це і пам'ятай.
Я – твій герой,
Ти – на землі мій рай.
Відстань і час,
Що зараз поміж нас –
То тільки шлях...
2.
Скільки дощів
Випало у душі…
Кожен мій день
Без тебе був на межі.
Скільки зірок
Падало, рахував.
І кожній з них
Я думками кричав:
Приспів:
Ти – моє все!
Знай це і пам'ятай.
Я – твій герой,
Ти – на землі мій рай.
Відстань і час,
Що зараз поміж нас –
То тільки шлях
У справжній життя романс.
...В справжній життя романс.