ти мав бути мій,
твоє ім’я вогнем випалене,
на серці і в голові.
життя моє тобою вибране.
та ні, не в лотереї вигране,
в долі випрошене.
давай купим лампочки,
знімем квартирку.
в вікні буде сонце,
в колонках пісні.
ми будем сміятися,
і їсти сніданки.
і разом запізнюватись,
нащо ті рамки.
фільми дивитися,
можна й до ранку.
і обніматися,
без цього нікуди.
давай будем фоткатись,
щоб раз і назавжди.
серцями торкатись,
щоб тільки моєї помади
лишався колір на тобі.