Ми прикрасили ялинку...Сяє,блимає,блистить.
І чекаємо всі дружно нову...новорічну мить...
І попросимо в Мороза миру й щастя на землі...
І удачі у дорозі, А війні ми скажем :"НІ!!".
Рік новий хай принесе всім ...Радість ,сміх ,також Любов!
Щоб дорослі і малеча його звали знов і знов!
Хай прийде у кожну хату й дасть всім те, хто що хотів...
І Верховнії палати оновити щоб зумів.
Надоумив президентів,хворих всіх полікував.
І щасливеньких моментів =і побільше всім роздав!
Новий рік вже на порозі = Ми чекаємо його!
Хай же у наступнім році життя буде ===лиш на "ВО!!!!"
25.12.2018р.
/ ялинка на одній з площ у м.Покров ,на Дніпропетровщині /