Ти мені подаруй-но любові -
Щоб казкова була та хмільна.
Я гулятиму з нею по колу
І п’янітиму вщент без вина.
Я відчую шматок диво-щастя,
Чеберцем розіллється воно.
Лиш, любове, мені усміхайся,
Щодо іншого - вже все одно.
Воду вип’ю кухлями цілими,
Не лишаючи крихт на потім.
Гей, любове моя омріяна! -
Я щаслива поруч сьогодні.
Будь, що буде - гуляємо нині, -
Раз в житті буває весілля.
Після цього нехай хоч поли’ном
Заросте усе моє тіло.
07-29.08.2018
Руслана Ставнічук (с)