Я люблю писати листи ...живі від руки..
Переглядати їх і переживати кожен момент ..потерті сторінки в яких завжди є тепло і щось трішнки божевільне ...таке як і ти..
Ти не часто пишеш і не любиш купляти марок ...дратуєшся і це мені подобається...
Чи знаєш ти?..
Завжди мовчу в твоїй присутності...немає слів...і вже не час щось говорити...
Люблю писати листи від руки і відчувати як моє тепло пакується до конверту..
Дрібнички в засушених квітах з поміж сторінок твоєї улюбленої книги..
Затерте підвіконня на якому завжди комфортно..
Оберемок листів без адреси..
На моїх полицях завжди є місце для книжок і спогадів...
Мені цього достатньо