Махають дерева кістлявими лапами,
У небо вчепились колючими кігтями.
Летить вітру плащ, снігом полатаний,
Тим, що зима розсипала крихтами.
Мороз їжаками у тіло втискається,
Небесні уста стулилися хмарами.
Вербовий котик спить і всміхається -
Весняне сонце йому примарилось.