Молодець!
1. Ти мій юний, хвастунець,
Забіяка й пустунець,
Сильно, сильно обіймаю,
І для тебе я щось, маю...
Приспів: Молодчинка, молодець,
Вінігрет і холодець,
Ми їмо, їмо, їмо,
Пишем і читаємо...
2.Фізкультура, малювання,
Танці, музика, навчання,
Ліки добрі, натуральні,
Уроки мудрі і повчальні...
3. Нелінуйся, небарися,
Навкруги лиш подивися,
Як багато справ, роботи,
Одягни лишень, колготи...
4. Прапор в небі майорить,
Наш солдат стоїть, неспить,
І на все свій буде час,
Нечіпайте, прошу, нас...
5. Мурка ніжна, спить в куточку,
Яблука ростуть в садочку,
Мама казочки, читає,
Миє, гладить і стірає...
6. Гроші, гроші, де ж їх взяти,
В поті треба, працювати,
Всіх любити, шанувати,
В'язати, шити, вишивати...
7. День і ніч усі працюють,
Чинять, ходять і майструюють,
Люблю пити і читати,
Наблюдати і спасати...
Далі придумайте самі...
*
ID:
827656
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 03.03.2019 23:47:10
© дата внесення змiн: 03.03.2019 23:47:10
автор: ПашкаPashka
Вкажіть причину вашої скарги
|