Дозволь закохатись в тебе знову,
Відчути дозволь, як квітує весна,
Розпочати як вперше розмову,
Провести три ночі без сна,
Дозволь на хвилину забути,
Що ти вже так довго моя,
Щоб серце згадало ті стуки,
Коли жив без твого я ім'я,
Як у очі прості і глибокі,
Поринув, забувши себе,
Дозволь же згадати, і дотик,
Що став вже містком до небес,
Дозволь нашу долю прожити,
Ще раз, не рахуючи дні,
Я зможу ще більше любити,
Ти тільки дозволь це мені.
22.02.2019