На мозок давлять чотири стіни,
Дощ за вікном робить ще гірше,
Виходом з цього була тільки ти,
Та ти вже не дзвониш й не пишеш.
Не хочеш відносин, тоді відпусти,
Мене хай замінить хтось інший,
Все, що погане було—те прости,
А з тобою зустрінемсь пізніше.
Т.М.