їдного разу в казці зневіра спалення казки.
Їдного разу в казці посестра Либідь зневірилась і спалювала казки
в діжці для спалення .
- В житті є лиш гроші .нема кохання - і кохання -це обман . ти обманиш або тебе обманять .
Буратіно бачачи це підходить до Марини Либідь і каже :
- Казки , вір в них .
Їдного разу в казці казкових персонажів закинуло у світ без магії .
І там був і Біг ,який забув хто він .
А Либідь -побідь(ugly duck) закинуто у світ без магії .
Посестро Либідь ўісна розквітає,
а ти зневірено палиш казки ,
в яких немає зиску , як у квітах ,
у діжці ,щоб зогріти руки .
в полоні віра ,картопля і надія .
ўісна ніколи не пройде по воді ,
І Тор ніколи не ударить мьольнером по ковадлу ,
бо все це марно вірити в казки .
ўісна - білоруська ,українська весна ,гра слів .
іса - корінь слова весна
Біг -бог