моя поезія – переповнена маршрутка
із принцами безголовими,
які пишуть на аркушах кров’ю землі
слова вдячності верховній тварині води
моя поезія – переповнена в’язниця
із запахом смертників
шоколадні ніздрі таємничого ката,
котрий поїдає табак, завжди дивлячись у
дзеркало пітьми.
моя поезія – залежність емоцій від тіла,
атомний сенсор любові
схвалена воля на вбивство пірата,
який вириває селезінку королеві пентаклів.
моя поезія – захований труп у футлярі для
гітари
коли я граю на ній
цей мрець танцює танго,
і ніжність потрапляє
в трояндовий суп.