Евакуатор - це машина,
Яка транспортні засоби
У разі необхідності підбирає.
І потім цей транспорт
Завантажує собі
На свою спеціальну платформу
Підйомним механізмом
І в потрібне місце доставляє.
Евакуатор в таких ситуаціях допомагає:
Він машини після аварій одразу підбирає,
А машини, які стоять в незаконному місці –
На штрафмайданчик доставляє.
Евакуатори різні бувають
Одні лише лебідку для підйому мають.
А інші неначе підйомні крани
Транспорт підіймають.