Кришталево чиста правда -
Ти хтось є, та ти ніхто.
Твої брехні, кривди, барви
У заляпанім пальто.
На запах, по самі вуха
Ти ховаєш сам себе,
Має сенсу більше муха
І опудало криве.
Кришталево чесні брехні -
Ти найкращий, унікальний,
І твій погляд тонко-зверхній
Одноразовий, легальний.
Лиш рукою до вершини,
Лиш ногою до морів!
Переїде тінь машина
Серед зрубаних стовпів.
Хто ти є, як власну думку
Описати нема сил?
Хто ти є, як чиста правда
Витікає з брудних слів?
Кришталево сині сльози -
Знак емоцій, почуттів.
Роби все, щоб бути взмозі,
Доки неокришталів.