За межами нема нічого
Бо не існує самих меж
Знайти нове - це як позбутися старого
І якщо ти готова, то я теж
Ми губимось, як кораблі серед глибин
У просторі й безмежжі світу
Посеред фронту із лихих новин
Між сторінок чийогось заповіту
Шукаємо тепло серед зими
Щоб втратити тієї ж миті
Час прокидатися, бо ми
Знаходимось Над прірвою у житі*
Наші сліди ведуть внікуди
Всі наші мрії обпалили крила
Нас вже не чують більше люди
Нехай і кричимо щосили
І це триватиме роками
Допоки я живий і ти жива
Ми будем битись з ворогами
Перетворивши кулі на слова
*алюзія на твір Селлінджера