Ми – це ті, кого ми любимо
Серед потоків безлічі людей,
Щось бережемо, щось губимо,
Щось лишиться у пам'яті очей.
Ми – це те, що ми говоримо,
Наші смаки та вподобання.
І реальність самі творимо.
В яке вона вдягнеться вбрання?
Ми – це те, чого ми хочемо,
До яких торкаємося тем.
У яку миттєвість скочимо,
І на які виміри проблем?
Ми – це те, що ми вибираємо
Із мільярдів різних варіацій,
Як саме і навіщо граємо
Серед безвісті асоціацій.
Ми – це те, що ми відчуваємо
Серед палітри порухів та звуків,
Які уміння розвиваємо,
Як стріляєм ними, мов стріли з луків.
14.06.2016