Засніжило білим пухом, снігом землю замело!
Вкрило білим покривалом біле, біле помело!
Ліс стоїть, неначе в казці, сад заметений, паркан!
Поле, озеро, і річка - наче білий океан.
Поросятко в білих санях поспішає вже до нас,
Вже готуємось до свята, вже готуємо запас!
Нехай милий той Кабанчик, щастя й радість принесе!
Нехай буде мирним небо, нехай виправиться все!
Щоб жили всі у достатку, щоб не кидали сімей!
Щоб батьки були здорові та раділи за дітей!
А малеча хай радіє - мандаринкам, іграшкам!
Нехай собі бешкетує, нехай буде тарарам!
Нехай все сумне, погане, зле, невірне та дурне -
Поспішаючи у Всесвіт, Пес з собою забере!
Забере нехай всю кривду, всі недоліки, весь біль!
Всіх продажних депутатів, всіх хабарників, всю цвіль!
Грудень, 2018