А МИ МАЄМО МОЛОДОГО КОРОЛЯ
А ми маємо ,молодого короля
Який співає, веселу пісню тра -ля- ля.
І Обіцяє,в річці рибку золоту
Бедемо,їсти чорну ,червону ікру.
Не знаю ,хто він -українець,чи малорос?...
Але так відкрито ,дає прогноз.
Що за нього ,заживем як у Дубаї
За добробут,слуга народу подбає.
Навчився,по-вкраїнськи говорити
Царських цісарів,зумів розпустити.
Правда ,він ще є маленька фігура
Але має довгого язика,"губа -недура"
Приймає,неслушних бешкетників додому
Які були у чужому царстві літа.
По-інету,виступає...дає,звіт у всьому
Біжать ,до нього вовки і чихуахуа.
А ми маємо ,молодого короля
Який співає веселу пісню тра- ля- ля.
Озеленить ,пусті кишені... гаманець.
Омоскалить,усім мізки...отакий то кінець.
М. Чайківчанка.