Немає сенсу здаватись,
Іти чужими слідами,
Тим, ким не є, видаватись,
Пливти різкими світами.
Немає сенсу тинятися у пустих просторах,
Прекрасного та пишного не помічати,
І безладно заховатися в тупих коридорах,
І без вдячності та мрій день, ніч зустрічати.
Немає сенсу сумувати
Про те, чого вже не повернеш,
Безмовно й сухо забувати
Про те, куди та як завернеш.
Немає сенсу без тепла й любові жити,
І не цікавитись нічим.
І на майбутнє недоречно ворожити,
І не змагатися ні з ким.
Немає сенсу утікати
Від своїх реальних та складних проблем,
Себе чи інших чимсь лякати
У вирі класних чи недолугих тем.
Немає сенсу жити без емоцій,
Без вражень, неймовірних почуттів,
Крутих експериментів різних порцій,
Без спектрів надзвичайних відкриттів.
25.04.2017