Ну хто придумав, що життя коротке,
Немов воно триває тільки мить?
Та що казать - буває і жорстоке:
Не встигнеш озирнутись - відлетить.
Життя дає багато шансів нам:
Ми можем закохатись до нестями,
І спробувать літать на зло вітрам,
І плакать гірко довгими ночами,
А хто не плакав, той, мабуть, не жив.
Повинні все узнати, навіть втрати.
А хто життям своїм не дорожив,
Такий ось крок, не може пробачати...
Та всі ми люди і одного складу.
Частенько допускаєм помилки,
Хоч намагаємось робити все доладу..
ТА ВСЕ Ж
ПРЕКРАСНІ
ВИ,
НАШІ
РОКИ!!!
.
Надюша,это просто прелесть!))) Согласна что ЖИЗНЬ _ ПРЕКРАСНА!!!))) Как же её не любить, и за полезное и за счастливое, за ВСЁ???!!!))))
СПАСИБО ВАМ,МИЛАЯ!)))