Я ніколи не забуду
Сяйва сонця яскравого
І пригадувати буду
Вогник серця ласкавого.
Я не забуду тебе
Нізащо, ніколи.
Я не пораню себе,
Не зайду в проколи.
Я не забуду цих подій:
Вони залишаться в свідомості на все життя,
Стійких, хитких взаємодій,
Які пронизують, пришвидшують серце биття.
Я не забуду цих емоцій,
Які завжди будуть зі мною,
Смаків та вражень різних порцій,
Які розквітнуть із тобою.
Я не забуду те, як була щасливою
У миті ясній своїй
І те, як я була насправді сміливою
Завдяки вірі твоїй.
03.04.2017