я бачив ангелів з обірваними крильми
вони не могли літати:
ходили поміж людьми
неначе щойно вернулись з війни
і не можуть згадати як жити
раніше все було інакше
казали вони
не було стільки злоби
несправжності та пітьми
наче і люди ті ж
але серед них
було більше тих
кого хотілось називати
людьми
зараз нічого не знаєш напевне
ні хто тобі ворог
ні хто тобі друг
любити так взагалі
великий ризик
і коли хтось приходить
вивертаєш кишені
кажеш
любові нема
я банкрут
та й взагалі
у мене
холодне серце
7 жовтня 2018 [6:24>