Як сонце кожен день встає на горизонті,
Як з попелу колись піднявся Фенікс - Птах.
Так само підійметься Україна,
Відродиться і засіяє у віках!
Ми переможемо, її малії діти!
Все подолаємо, і розлад і безлад,
Потрібно тільки цього захотіти,
Та разом встати у єдиний ряд!
За землю нашу, за ліси, за небо!
За обраний жовто - блакитний стяг!
Пліч о пліч стати, силу об'єднати,
А не чекати найманих варяг!
Піднятись разом у єдиному пориві!
Не за обіцянок, туманне майбуття!
За нашу Волю, Щастя та Свободу!
Щоб Україна не вернулась в небуття...
Квітень. 2019.